Reparation & service

Reparation og service på elinstallationer

Selv det bedst installerede el kan trænge til service eller reparation engang i mellem. Derfor tilbyder vi dette til både små og store virksomheder, lige meget om vi har stået for installationen. De fleste vælger dog at lade CWH El ApS stå for begge dele, da der så er garanti for kvalitet i hele processen.
Vi kører i hele Storkøbenhavn, og vores base er i Hedehusene.

Når el driller, så kommer vi susende. I over et årti har vi nu stået for fejlfinding på alle former for elinstallationer. Når fejlen er fundet, så tager vi en snak med dig, inden vi sætter gang i udredelse og reparation. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt informeret om processen og vores arbejde, så der er klare aftaler om, hvad vi udfører.

Efter elinstallationer bliver de fleste faste kunder, så vi er fast tilknyttet til løbende service og reparation

Kundegrundlag stort set altid det samme siden 2000. Samme omgangskreds. Når du vælger os som elektriker til din virksomhed, så kan du være sikker på, at vi altid står klar til at hjælpe, så tingene er hurtigt oppe og køre igen.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere. Du har mulighed for at ringe til os på telefon 40 30 53 63 eller ved at udfylde vores kontaktformular.